Maso a masné výrobky

Seznam výrobků:

  • čerstvá výseková masa (hovězí, vepřové) z vlastní porážky zvířat z vlastního chovu
  • masné tepelně opracované výrobky uzené – salámy, klobásy, kabanos, párky (výrobky neobsahují lepek a jsou vhodné pro alergiky)
  • uzená masa, uzené kosti a žebra, špek
  • masné tepelně opracované výrobky vařené – tlačenky, šunky, jitrnice, jelita, játrové paštiky
  • tavené sádlo a škvarky

Provoz jatky je jakousi miniaturou maso-zpracovatelského závodu, která již menší býti nemůže, všech zaměstnanců je deset. Poráží se čtyři dny v týdnu, vyrábí se dva dny v týdnu a expeduje každý pracovní den – dle potřeby odběratelů. Na jatce se porážejí zvířata z vlastního chovu, takřka přímo ze dvora, bez stresu z dlouhé dopravy a ustájení v předporážkovém prostoru. K výrobě masných výrobků používáme maso bez rostlinných náhražek. Výrobky, s výjimkou jitrnic, jelit a polévek, neobsahují lepek a jsou tedy vhodné pro alergetiky pro bezlepkovou dietu. Absence náhražek zvyšuje trvanlivost a chutnost. Filosofií našeho podniku je co možná nejvíce zkrátit cestu od výroby ke spotřebě, minimalizovat dopravu, tím chránit zvířata, šetřit energie na skladování a dopravu. Naší snahou je, pro náš region zajistit na solidní úrovni zdroj kvalitních čerstvých potravin s chuťovým laděním zdejší klasiky, z vlastních českých surovin se zaměstnanci našich obcí. Ten kdo nakupuje naše výrobky, přímo podporuje život našeho mikroregionu.“

https://www.zdkokory.cz/jatka

777.gif
Anglická slanina
Kokorský salám Sedlák

Otevírací doba:

PO: Zavřeno
ÚT: 07:00 – 12:00, 12:30 – 15:30
ST: 07:00 – 12:00, 12:30 – 15:30
ČT: 07:00 – 12:00, 12:30 – 15:30
PÁ: 07:00 – 12:00, 12:30 – 16:00
SO: 07:00 – 10:00
NE: Zavřeno

Kontakty:

Mobilní telefon 601596064

Kudy k nám:

Mobilní telefon Kokory, Kokory 33, 75105

Články z blogu